Logo%20event%20copy%202Voorjaarsweekend, Gasthof Burg Hausen, Hausen, Duitsland


Geen instructie, maar voor de gezelligheid. Motorrijders en motorrijdsters onder elkaar. Een keer per jaar organiseren we een weekend waarbij iedereen zelfstandig de door ons aangeboden route (op de navigatie) gaat rijden. Natuurlijk gaan we zelf ook mee!!

In het weekend van 12/13/14 juni a.s. gaan we drie dagen en twee nachten naar de Eifel in Duitsland

Dit hotel http://www.gasthofburghausen.com/ is kleinschalig en onderscheidt zich door de nadruk te leggen op het gebruik van duurzame, eerlijke, en waar mogelijk biologische producten en ingrediënten. Het heeft een heerlijk terras en bar waardoor je prima met elkaar een drankje kan doen en kletsen over de motoravonturen van deze of voorgaande ritten. 

Wij gaan dit jaar voor het eerst naar dit hotel en zijn benieuwd wat jullie er van vinden.

De heen- en terugreis zijn zelfstandig en op eigen tijden te rijden (we horen wel graag hoe laat je in het hotel denkt aan te komen). In overleg kan er op de dag van aankomst in het restaurant van het hotel gegeten worden.

Dit weekend is geschikt voor de motorrijder die zelfstandig een route kan en wil rijden. Je krijgt vooraf een GPX bestand voor in je navigatie met daarin de heenreis, toertocht en terugreis.

De kosten zijn € 160 p.p. Hiervoor krijg je:
- twee nachten in een tweepersoonskamer met eigen sanitair.
- twee keer ontbijt
- Zaterdagavond een diner in het hotel (of buiten op het terras natuurlijk) van het hotel (drank voor eigen rekening)
- een GPX bestand met een door ons uitgezette route.

Het hotel heeft twee-persoonskamers met eigen sanitair. Dat houdt in dat je, als je je alleen inschrijft, we je met een andere deelnemer van het zelfde geslacht op een kamer indelen. Mocht dat niet wenselijk zijn dan graag contact met ons opnemen over de mogelijkheden.

Minimaal 8 en maximaal 12 deelnemers. Annuleren kan tot 1,5 maand van te voren zonder kosten. Tot 1 maand van te voren krijg je de helft van de kosten retour. Binnen 1 maand voor vertrek kunnen wij geen kosten retourneren. Uitzondering hierop is als een andere deelnemer jouw plekje inneemt (en daar doen wij altijd ons best voor).  

Deelname Voorjaarsweekend Gasthof Burg Hausen, Hausen Duitsland (€159,99)

Ticket boeken

12 juni 2020, 13:00 - 14 juni 2020, 17:00 (GMT +00:00 UTC)


Google Calendar
Microsoft Outlook
.ics file (Apple's iCal & anderen)

Locatie


Gasthaus Burg Hausen, Hausen

Google maps »