Logo%20event%20copy%202Moto-Gymkhanadag 4


Wil jij ook een keertje de uitdaging aangaan om op lage snelheid, al slalommend tussen de pionnen het uitgezette parcours te volgen. Je motor van de ene kant naar de andere kant te 'gooien' om die krappe bochtjes maken met je motor bijna plat op de grond, in ieder geval voor je gevoel ;-).

Ga jij de uitdaging aan om kennis te maken met Moto Gymkhana? Schrijf  je dan nu in! Maximaal 15 deelnemers!

Op de Gymkhana dag wordt de basis van Moto Gymkhana uitgelegd. Na de uitleg ga je naar het opwarmparcours om te wennen aan het rijgedrag van je motor op lagere snelheden. Als iedereen dit onder de knie heeft en de taal van de pionnen begrijpt, ga je door naar de andere onderdelen.

We rijden in kleine groepen waardoor je echt de tijd krijgt om het rijden onder de knie te krijgen. Aan het einde van de dag rijd je als een andere motorrijder naar huis en kun je terug kijken op een dag vol lol, gezelligheid en uiteraard veel rijplezier!

Moto Gymkhana wordt inderdaad bereden op je eigen motor. Juist omdat Moto Gymkhana gaat over het onder controle hebben van je motor is het goed om het op je eigen motor te doen. Ben je bang om te vallen? Maak je niet ongerust, je krijgt uitleg, wordt begeleid en hebt zelf in de hand hoe hard je gaat of hoe moeilijk je het jezelf maakt. 

De dag vindt plaats op het terrein van de ijsclub van Nieuw-Vennep. Er is op dit terrein geen winkeltje oid dus houd rekening mee dat je zelf je eten en drinken moet verzorgen. 
Er begint een groep om 10.00 uur en een groep om 11.00 uur (onder voorbehoud). We zijn ongeveer 16.00 uur klaar

Deelname aan één van de activiteiten georganiseerd door Extress is geheel voor risico van de deelnemer.


Moto-Gymkhanadag 4 (€40,00)

Ticket boeken

23 augustus 2020, 10:00 - 17:00 (GMT +00:00 UTC)


Google Calendar
Microsoft Outlook
.ics file (Apple's iCal & anderen)

Locatie


ijsclub nieuw vennep

Google maps »