Logo%20event%20copy%202Extress Dagtraining aug


Je hebt het idee dat je veilig rijdt. Je voelt je vertrouwd op de motor en op de weg. Maar toch zie je wel eens een auto te laat, of merk je dat ander verkeer jou niet ziet. In sommige situaties vind je het lastig de juiste beslissing te maken en zou je willen dat je zo'n situatie kon voorkomen. In zo'n ongewenste situatie wil je toch adequaat reageren. Tijdens de Extress dagtraining leer je de genoemde situaties eerder herkennen waardoor je ze, zo mogelijk, kan voorkomen of makkelijker kan oplossen.

De training wordt gegeven door Rob Metselaar, KNMV-KGI, VRO en RMT instructeur en is zeker geen rijles zoals die bij de gewone opleiding voor het rijbewijs wordt gegeven. Het is een, door de KNMV speciaal ontwikkelde cursus om de vaardigheden bij het motorrijden te verbeteren. Men kan op een veilige manier meer plezier beleven aan het motorrijden.

Deze eendaagse training/praktijkcursus wordt gegeven in de omgeving van Extress en dus niet op een circuit. Hierdoor kan je meteen de dagelijkse praktijk oefenen. Het is een stevige training die je samen met maximaal twee andere cursisten volgt. De cursus leent zich er prima voor om je met vrienden of kennissen aan te melden!

Het ochtendprogramma staat in het teken van voertuigbeheersing. Er is veel aandacht voor de balans tussen motor en bestuurder en voor de kijktechniek. ‘s Middags gaan we de openbare weg op, waar diezelfde balans onder de loep wordt genomen.

Ook besteedt Rob veel aandacht aan de bewustwording en de herkenning van risiovolle situaties waar je als motorrijder in terecht kan komen en leer je deze om te buigen naar je eigen voordeel.

Als er na het volgen van de training nog aspecten zijn die aandacht verdienen dan kan hier vervolg aan gegeven worden.

De cursus duurt van 9.00 uur en tot ongeveer 17.00 uur. Vertrek vanaf werkplaats Extress.

De kosten voor deze dag zijn € 114,99 p.p. (excl. lunch in een horeca gelegenheid)

Deelname aan één van de activiteiten georganiseerd door Extress is geheel voor risico van de deelnemer. 

 

 

Deelname Dagtraining aug 2020 (€114,99) - Uitverkocht

Uitverkocht

09 augustus 2020, 09:00 - 17:00 (GMT +00:00 UTC)


Google Calendar
Microsoft Outlook
.ics file (Apple's iCal & anderen)

Locatie


Hellemeerstraat 21
Vijfhuizen

Google maps »