Logo%20event%20copy%202Dagtraining icm najaarsweekend, Luxemburg (zondag)


Stiekem wel genoeg van die saaie platte wegen hier in Nederland? Je zou wel wat meer uitdaging willen! Je hebt al kennisgemaakt met die leuke bochtjes in het buitenland, maar je wil er wat meer van genieten. Hoe doe je dat? Een bocht goed aansnijden, de juiste snelheid voor de bocht en alles wat daarbij komt kijken. En dat dan ook nog eens in een mooie omgeving. 

Dagtraining
We hebben een leuke oplossing bedacht! Jij gaat een weekendje motorrijden in Luxemburg en tijdens dat weekend volg je een dagtraining bij Extress. Op zaterdag 5 en op zondag 6 oktober geven we deze dagtraining. Via deze pagina schrijf je je in voor zondag 6 oktober!

Deze dagtraining is erg geschikt voor mensen die meer zelfvertrouwen willen krijgen bij het rijden van bochten. Maar ook het trainen van de verschillende technieken en gevaarherkenning is iets wat je regelmatig kan trainen en maakt dat je de bochtentechniek steeds gemakkelijker toepast. 

Programma
In de ochtend doen we een stukje voertuigbeheersing en uitleg theorie bochtentechniek. In de middag gaan we een toertocht rijden waarin diverse facetten (bochtentechniek, voertuigbeheersing, gevaarherkenning, plaast op de rijbaan) van het motorrijden aan bod komen. Kortom een leerzame dag waarna je je stuk makkelijk door die lekkere bochtjes begeeft. 

De training word gegeven voor Rob Metselaar WRM-, KGI-, RMT- instructeur en zijn vrouw Céline WRM- instructeur. Doordat we met twee instructeurs werken op maximaal 6 personen is er veel individuele aandacht. De instructeurs hebben ook beiden een specialisatie waardoor op veel vragen en of problemen een antwoord of oplossing gevonden kan worden.

Najaarsweekend
Het is heel goed mogelijk om met twee personen voor het weekend in te schrijven waarbij slechts 1 persoon meedoet met de dagtraining. Er is een toertocht beschikbaar om zelfstandig of met andere 'achterblijvers' te rijden.

Je geeft op voor de training en voor de dagen dat je in Luxemburg wilt blijven. Wij regelen het verblijf, inclusief ontbijt en diner in hotel Bellevue in Vianden. Je kan van vrijdag tot zondag te blijven, of van zaterdag tot maandag. Kosten voor 2 nachten, inclusief ontbijtbuffet en drie gangen diner zijn € 170 p.p.  Als je ook nog een dagje zelfstandig wilt rijden dan kan je er ook voor kiezen om van vrijdag tot maandag te blijven. Hiervoor wordt een toeslag van € 70 p.p in rekening gebracht. --- LET OP --- Apart boeken via Fikket.

Route
Je krijgt van ons een GPX-bestand met een leuke heenroute en terugroute die je kan gebruiken om naar- en van het hotel te rijden. En een route om zelfstandig te rijden. 

Hotel
Het hotel heeft twee-persoonskamers met eigen sanitair. Dat houdt in dat je, als je je alleen inschrijft met een andere deelnemer van het zelfde geslacht op een kamer komt te liggen. Mocht dat niet wenselijk zijn dan graag contact met ons opnemen over de mogelijkheden. Er geldt een toeslag van € 20 per nacht voor een 1 persoonskamer.

Maximaal 6 deelnemers, minimaal 4 personen. De kosten zijn € 100 p.p. Annuleren kan tot 1,5 maand van te voren zonder kosten. Tot 1 maand van te voren krijg je de helft van de kosten retour. Binnen 1 maand voor vertrek kunnen wij geen kosten retourneren. Uitzondering hierop is als een andere deelnemer jouw plekje inneemt.  

Deelname Dagtraining Luxemburg okt 2019 (€100,00)

Ticket boeken

06 oktober 2019, 10:00 - 17:00 (GMT +00:00 UTC)


Google Calendar
Microsoft Outlook
.ics file (Apple's iCal & anderen)

Locatie


Vianden, Luxemburg