Logo%20event%20copy%202Combiweekend (vrij-zo) Vianden, Luxemburg


Wel weer even genoeg van die platte saaie wegen in Nederland of zin om in het najaar nog even een weekendje motor te rijden voordat de winter er weer aan gaat komen?

Ga dan lekker mee met ons najaarsweekend, eventueel te combineren met een dagtraining.

In het weekend van 25 - 27 september geven wij een dagtraining in Luxemburg. Daarnaast hebben we ook een aantal kamers gereserveerd in Hotel Bellevue te Vianden voor mensen die niet mee doen met de dagtraining maar wel zin hebben in een weekendje. 

Het is heel goed mogelijk om met twee personen voor het weekend in te schrijven waarbij slechts 1 persoon meedoet met de dagtraining. Er is een toertocht beschikbaar om zelfstandig of met andere 'achterblijvers' te rijden.

We verblijven dit weekend in Hotel Bellevue in Vianden, Luxemburg. Dit hotel is o.a. voorzien van een binnenzwembad en sauna. Kosten voor 2 nachten, inclusief ontbijtbuffet en drie gangen diner zijn € 175 p.p.  

Je krijgt van ons een GPX-bestand met een leuke heenroute en terugroute die je kan gebruiken om naar- en van het hotel te rijden. En een route om zelfstandig te rijden. 

Het hotel heeft twee-persoonskamers met eigen sanitair. Dat houdt in dat je, als je je alleen inschrijft met een andere deelnemer van het zelfde geslacht op een kamer komt te liggen. Mocht dat niet wenselijk zijn dan graag contact met ons opnemen over de mogelijkheden. Er geldt een toeslag van € 20 per nacht voor een 1 persoonskamer.

De kosten zijn € 175 p.p. Annuleren kan tot 1,5 maand van te voren zonder kosten. Tot 1 maand van te voren krijg je de helft van de kosten retour. Binnen 1 maand voor vertrek kunnen wij geen kosten retourneren. Uitzondig hierop is als een andere deelnemer jouw plekje inneemt.  

Deelname Combiweekend vrij-zo (€175,00)

Ticket boeken

25 september 2020, 10:00 - 27 september 2020, 17:00 (GMT +00:00 UTC)


Google Calendar
Microsoft Outlook
.ics file (Apple's iCal & anderen)

Locatie


Vianden, Luxemburg