Logo%20event%20copy%202-anti- Slipcursus 2a, groep 1 van 9.30 tot 11.00 uur ipv 17 mei


Dit jaar nieuw op onze evenementen agenda: de -anti- slipcursus.

Stevig remmen is soms noodzakelijk. Je wilt dat jij en je motor rechtop blijven en veilig tot stilstand komen. Soms kan dat best lastig zijn, zeker als het glad is! 

Tijdens deze workshop ga je op één van onze Honda's (CB500), zonder ABS maar met zijwieltjes, op een gladde baan oefenen om hier meer vaardig in te worden. Omvallen is deze dag geen optie. We bespreken de verschillende technieken die nodig zijn om veilig te kunnen remmen in verschillende omstandigheden. Ook ABS komt ter sprake. Na het wennen aan de motor en de benodigde uitleg volgt voldoende uitdaging op de gladde baan. 

De cursus duurt 1,5 uur. Er kunnen maximaal 4 deelnemers deelnemen. Hierdoor is er in deze 1,5 uur veel tijd om ook echt te oefenen met persoonlijke feedback en tips. Meld je een kwartier voor de start van de cursus bij aankomst op het terrein bij de Extress bus. Het is verstandig om waterdichte kleding mee te nemen ivm het water dat op de gladde baan ligt.

De cursus vindt plaats op het terrein van de ijsclub van Nieuw-Vennep. Er is op dit terrein geen winkeltje oid dus houd rekening mee dat je zelf je eten en drinken moet verzorgen. 

-anti- Slipcursus 2a groep 1 (€49,99) - Uitverkocht

Uitverkocht

30 augustus 2020, 09:30 - 11:00 (GMT +00:00 UTC)


Google Calendar
Microsoft Outlook
.ics file (Apple's iCal & anderen)

Locatie


ijsclub nieuw vennep

Google maps »