Logo%20event%20copy%202Alternatief Beginnersweekend Vianden Luxemburg


In de maanden maart tot september organiseert Extress regelmatig vervolgrijopleidings'weekendjes' naar de Duitse Eifel of Luxemburg. Deze weekendjes worden begeleid door Rob, WRM, KNMV-KGI-, VRO- en RMT- motorinstructeur en zijn vrouw Céline, WRM en KNMV- KGI motorinstucteur.

Voor wie

Speciaal voor motorrijders die nog niet zo lang hun rijbewijs hebben of nog niet zoveel kilometers hebben gereden. voor een eerste buitenlandtrip is het vaak leuk om meteen die bochtjes lekker te kunnen nemen. De beginnende motorrijders, heropstappers, onzekere motorrijders, maar ook de wat meer ervaren rijder komt aan zijn trekken. 

Wanneer gaan we

We gaan op  25/26/27 september a.s. gaan we drie dagen en twee nachten naar Hotel "Belle-Vue" Vianden. 3, rue de la Gare L-9420 Vianden, Luxemburg

Op vrijdag 25 september vertrekken we rond 11.00 uur bij de werkplaats van Extress. Maar je kan ook zelfstandig naar het hotel rijden. We zijn einde van de middag bij het hotel. We dineren in het hotel rond 19.00 uur.

De volgende dag ontbijten we rond 8.30 uur in het hotel. Om 9.30 uur start de training met theorie en uitleg. We rijden naar een parkeerplaats waar we aandacht gaan geven aan voertuigbeheersing. Na de koffie gaan we een leerzame route door de Ardenne rijden. Onderweg stoppen we meerder malen voor extra uitleg, koffie en een lekkere lunch en een kopje thee (voor eigen rekening). ’s Avonds genieten we in het hotel van een paar drankjes en wat gezelligheid.

De volgende ochtend, na het ontbijt, volgt de laatste training en rijden we een leuke tourrit terug naar Haarlem. Daar zullen waar we ongeveer 17.00 uur terug zijn. Ook hier kan je er voor kiezen om zelfstandig naar huis te rijden.

Wat hoort erbij

Tijdens dit instructieweekend komen de volgende onderwerpen aan bod:
- Mentaal motorrijden (Zelfspraak)
- Plaats op de rijbaan (bochten rijden, gevaarherkenning)
- Taal van de weg (gevaarherkenning)
Maar ook andere onderwerpen kunnen, op verzoek, aan bod komen.

De trainingen bieden extra theorie voor het rijden van bochten (op snelheid) of het motorrijden in het algemeen, waardoor het motorrijden gemakkelijker gaat. Ze sluiten aan bij de verschillende niveaus van de deelnemers (dus voor iedereen is er wat te leren). Het leuke om dat op deze locatie te doen is dat je het geleerde meteen in de praktijk kan brengen. Tevens krijgt je onderweg feedback op dat wat je in de praktijk probeert te brengen.

Natuurlijk is er genoeg ruimte voor gezelligheid en heb je een leuk weekend met gelijkgestemde motorrijders.

Voordat we vertrekken krijg je via de mail een GPX bestand met daarop de routes van het weekend. Het is niet nodig om navigatie te hebben, want ook zonder navigatie kan je prima mee doen.
 
Bij de prijs in zitten:

- Begeleiding tijdens heen en terugreis.
- twee nachten in een tweepersoonskamer met eigen sanitair.
- twee keer ontbijt
- twee keer een drie-gangen-keuze menu  (drank voor eigen rekening)
- Vervolgrijopleidingstraining door motorrijinstructeurs.

Het hotel heeft twee-persoonskamers met eigen sanitair. Dat houdt in dat je, als je je alleen inschrijft met een andere deelnemer van het zelfde geslacht op een kamer komt te liggen. Mocht dat niet wenselijk zijn dan graag contact met ons opnemen over de mogelijkheden.

Maximaal 6 deelnemers. De kosten zijn € 275 p.p. Annuleren kan tot 1,5 maand van te voren zonder kosten. Tot 1 maand van te voren krijg je de helft van de kosten retour. Binnen 1 maand voor vertrek kunnen wij geen kosten retourneren. Uitzondering hierop is als een andere deelnemer jouw plekje inneemt.  

Alternatief beginnersweekend 2020 (€274,99) - Uitverkocht

Uitverkocht

25 september 2020, 11:00 - 27 september 2020, 17:00 (GMT +00:00 UTC)


Google Calendar
Microsoft Outlook
.ics file (Apple's iCal & anderen)

Locatie


Hotel "Belle-Vue" Vianden
3, rue de la Gare L-9420 Vianden